Contact

MICRONIX PLUS SRL
(import si comercializare produse)

Infrared Training and Consulting Center SRL

(cursuri termografie, service si verificari echipamente, servicii de scanare termica si audit) 
 

Adresa: Str. 1 Mai, nr. 2, Otopeni, 075100, ILFOV

Tel: +40 21 3124081, +40 21 3124082 / Fax: +40 21 3124083

Email: office@micronix.ro
 

 

Nota de informare privind protectia datelor personale
1. Conform cerinţelor Regulamentului (UE) 2016/679 si a Legii 190 din 2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC MICRONIX PLUS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si de a utiliza in scopul de intocmire a documentelor contractuale (factura fiscala, document transport etc.), a datelor personale pe care dumneavoastra le furnizati: nume si prenume, adresa de facturare/ livrare, CNP-ul, numarul de telefon, adresa de email, serie/numar CI si datele de identificare a mijlocului de transport cu care s-a efectuat deplasarea pentru a prelua produsele comandate.
2. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre MICRONIX PLUS SRL in scopul declarat mai sus si sunt comunicate numai autoritatilor publice, si doar in cazul in care acestea le cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

MICRONIX PLUS SRL nu va transmite catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazurilor declarate la aliniatul 2, in cazul in care sunt solicitate de institutiile statului.
Dreptul dvs. de a modifica datele dvs. 

MICRONIX PLUS SRL va confera dreptul de a rectifica, de a solicita stergerea, restrictionarea prelucrarii sau de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra. Drepturile dumneavoastra sunt mentionate in Sectiunea 3. (Rectificare si stergere) Art. 16-20 din Regulamentul (UE) 2016/679. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii, prin email la adresa office@micronix.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.

Nota: Datele solicitate mai jos se vor utiliza numai pentru a raspunde solicitarii transmise, nu se vor salva pe site si nu se vor utiliza pentru a va trimite informatii periodice pe E-mail, cu exceptia cazului in care v-ati dat acordul!
*) Campuri obligatorii

Numele Dvs. *
Adresa
Mobil *
Email *
Mesaj *
 [ cod securitate ]